På min rejse rundt i sommerlandet, for at erhverve nye medlemmer ,fik jeg syn for sagen . Danmark er et frodigt land fyldt med utallige gastro oplevelser, særligt her i Sønderjylland. Jeg satte mig selv på prøve , ved at spise 80 % danske varer under turen, og det blev en sand udfordring! Men I er derude – de fantastiske fødevareproducenter og kokke, der tryller i køkkenet. SMAGen af ægthed fornægter sig ikke. Dansk mad og drikke vinder mere og mere terræn, nok fordi mange restauranter nu afspejler deres holdning til bæredygtighed og værdsætter lokale fødevarer lige uden for døren.
Som forening skal vi være dem, der skubber på denne udvikling og støtter både nuværende og kommende medlemmer med initiativer, der fremmer viden og læring om vores gastronomiske ophav – den sønderjyske SMAG, madhistoriske kultur og diversiteten i fødevareudbud. Vi skal også skabe rum til udvikling og være bindeleddet mellem generationer, så vi sammen kan genfinde glæden ved den lokale SMAG.
Se hvad vi har på programmet - og der kommer meget mere i 2025 !